Contact

Klik op de rubriek die past op Uw vraag. Alle connecties met ons moeten in het Engels zijn omdat ons contact center internationaal is. Ons antwoord aan U is daarom ook in het Engels.

Bestelling

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier hoe U een bestelling kan maken is hier op deze site on-line te bestellen. U kunt ons ook opbellen en hulp krijgen met Uw bestelling bij ons "Contact Center" in Denemarken op telefoon +31 (0)70 891 26 05 (Engels sprekend personeel) maar de bestelling moet U zelf doen hier op de site. Het personeel van BarcelonaVoetbal.nl kan de bestelling NIET voor U maken. U kunt ook Uw vragen mailen via ons contactformulier hier op de Website en we zullen zo snel mogelijk contact met U opnemen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Afbestelling

In het algemeen kan men tickets voor voetbal in Barcelona niet veranderen, afbestellen of annuleren, wat wij U reeds eerder mededeelden vroeger in het bestellingsproces en wat U ook bevestigt wanneer U onze algemene voorwaarden accepteert.

Natuurlijk zullen we alles wat in onze macht staat en U te helpen indien het ongelukkigewijzer daartoe genoodzaakt bent. Bent U genoodzaakt af te bestellen of opnieuw tebestellen adan stuur ons een E-mail via ons contactformulier en geef Uw bestellingsnummer aan en dan zullen we proberen - zonder iets te beloven - op de mogelijkheden kijken om Uw bestelling te veranderen, alternatief proberen Uw tickets aan andere te verkopen.

Kunnen we Uw tickets doorverkopen moet dit eerst door Barcelona goedgekend worden en daarna en daarna moeten we crediet ontvangen van onze agent. Het is niet ongewoonlijk dat dit proces tamelijk lang duurt. Het kan daarom wel 1 - 2 weken in beslag nemen vanaf het wedstrijdweek-end voor dat we klaar bescheid hebben dat Uw tickets opnieuw verkocht zijn of niet. Wij begrijpen goed dat deze wachttijd niet het beste is voor U, maar de procedure is helaas zo en daarom een noodzakelijkheid voor ons.

Annuleringsdekking

Hier bij BarcelonaVoetbal.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 10% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan afgetrokken de betaalde kosten voor de annuleringsdekking) in geval van ziekte, ongeval of overlijden als u, degene die de tickets heeft geboekt, de persoon in kwestie bent of uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken, Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als u aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in uw land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met uw tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van uw annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medische akte:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldige medische akte. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van uw annuleringsdekking. Op de medische akte moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van uw annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
BarcelonaVoetbal.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van u, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast de medische akte en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zou bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van uw tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals bijv. door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens uw verblijf in Barcelona.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

BarcelonaVoetbal.nl powered by Ticmate

BarcelonaVoetbal.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen