Over BarcelonaVoetbal.nl

BarcelonaVoetbal.nl is een Website met het verklaarde doel gewone Nederlanders toegang te verschaffen tot informatie en ook voetbaltickets in Barcelona op en gemakkelijke, smarte en veilige manier.

Iets over FC Barcelona

FC Barcelone werd gesticht in 1899 en de initiatiefnemer was natuurlijk het coryphee Joan Gamper. Elk jaar herdenkt men Joan Gamper door het afhouden van een Joan Gamper turnering als optakt van het seizoen. Wij hebben natuurlijk tickets voor deze turnering. FC Barcelona speelt op het beroemde stadion Camp Nou dat ingewijd werd in 1957 als opvolger van het oude stadion. Op een gegeven ogenblik was er plaats voor meer dan 100.000 toeschouwers maar op grond van FIFA-regels ie er nu plaats voor ca. 95.000. FC Barcelona heeft een zee van titels gewonnen, o.a. Champions League 3 keer, het Spaanse meesterschap 18 keer en de Spaanse Pokaaltitel 24 keer. FC Barcelona is altijd garantie voor onderhouding, een deel van de beste spelers in de wereld en hun stijl van spelen wordt genoemd als iets van het beste men kan zien en spelen. Wij wagen de bewering dat indien men slechts 1 voetbalwedstrijd kan zien in zijn leven, zo moet men kiezen deze te zien op Camp Nou. Het is een enorme belevenis voor alle - zo eenvoudig is het !

Iets over RCD Espanyol

RCD Espanyol wordt door vele gezien als de "kleine" club in Barcelona. En het is waar dat ze niet zo beroemd is als FC Barcelona. Maar daarmede is niet gezegd dat het geen toponderhouding is Espanyol te zien spelen indien men in Barcelolna is. De club werd gesticht in 1900 door Angel Rodriguez. De club heeft 4 titels gewonnen en is sinds 2007 2 keer in de UEFA Cup finale geweest. De club speelt op het Olympische Stadion in Barcelona. In de loop van 2009 staat het nieuwe stadion Cornellá klaar en men rekent er mee dat RCD Espanyol in de loop van 2009 zal verhuizen.

Over BarcelonaVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen