Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor FC Barcelona

Welkom op BarcelonaVoetbal.nl - de plaats voor U die tickets wenst voor FC Barcelona en RCD Espanyol in La Liga, de Spanish Cup voor Champions League / UEFA Cup op Camp Nou of Cornellá arena. Hier kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor FC Barcelona en RCD Espanyol vóór dat U op reis gaat!

 • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

  4000+ producten in 30 landen

 • 100% veilig betalingssysteem

  U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

 • Betaal in Euro

  U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Power8 Stadium

Power8 Stadium

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

RCD Espanyol vs Osasuna

zat, 30 nov 2019 of zon, 1 dec 2019, Power8 Stadium.

Vanaf € 64,10
 • Info
 • Categorie
Vergeet niet:
* Bij het afhalen van de tickets moet u een geldig legitimatiebewijs met foto laten zien, en een aankoopbewijs door de creditcard te tonen die u heeft gebruikt bij het boeken van de tickets.
* De definitieve datum en tijd worden 4-10 dagen voorafgaand aan de wedstrijddatum bevestigd. Raadpleeg in geval van twijfel de website van de club.
* Voor een gelijk aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden zitplaatsen niet naast elkaar, maar zo dicht mogelijk bij elkaar toegewezen, zoals u hier kunt zien. Voor een oneven aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden er echter stoelen toegewezen zoals u hier kunt zien, met de afwijkende stoel zo dicht mogelijk bij de andere stoel. U zit altijd tussen de thuissupporters.
* VOORDAT u naar de voetbalwedstrijd gaat, zult u eerst de tickets moeten afhalen bij het kantoor van onze agent in het centrum van Barcelona. Het adres, openingstijden en andere belangrijke informatie zijn opgenomen in de boekingsbevestiging die naar uw e-mailadres is verzonden. Het is ook te vinden op onze site bij 'contact'. Let op: er zijn verschillende openingstijden voor FC Barcelona and RCD Espanyol.
Op het naastgelegen tabblad kunt u meer lezen over de zitplaatsen en categorieën die u kunt boeken voor een voetbalwedstrijd.
CATEGORY LONGSIDE : Plaatsen op een van de 2 langzijden op het Stadion.
CATEGORY SHORTSIDE : Plaatsen op een van de 2 tribunes achter de doelen.

Direct bevestiging

Print voucher

Arena info.

Routebeschrijving

Power8 Stadium

Adres
Avinguda del Baix LLobregat, 08940 Cornellà de Llobregat

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!