Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Camp Nou

Camp Nou

Camp Nou

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

FC Barcelona vs Atletico Madrid

zat, 22 apr 2023 – zon, 23 apr 2023, Camp Nou.

5.0 (1)
Vanaf € 170,00
  • Info
  • Categorie
Vergeet niet:
* Bij het afhalen van de tickets moet u een geldig legitimatiebewijs met foto laten zien, en een aankoopbewijs door de creditcard te tonen die u heeft gebruikt bij het boeken van de tickets.
* De definitieve datum en tijd worden 4-10 dagen voorafgaand aan de wedstrijddatum bevestigd. Raadpleeg in geval van twijfel de website van de club.
* Voor een gelijk aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden zitplaatsen niet naast elkaar, maar zo dicht mogelijk bij elkaar toegewezen, zoals u hier kunt zien. Voor een oneven aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden er echter stoelen toegewezen zoals u hier kunt zien, met de afwijkende stoel zo dicht mogelijk bij de andere stoel. U zit altijd tussen de thuissupporters.
* VOORDAT u naar de voetbalwedstrijd gaat, zult u eerst de tickets moeten afhalen bij het kantoor van onze agent in het centrum van Barcelona. Het adres, openingstijden en andere belangrijke informatie zijn opgenomen in de boekingsbevestiging die naar uw e-mailadres is verzonden. Het is ook te vinden op onze site bij 'contact'. Let op: er zijn verschillende openingstijden voor FC Barcelona and RCD Espanyol.
Op het naastgelegen tabblad kunt u meer lezen over de zitplaatsen en categorieën die u kunt boeken voor een voetbalwedstrijd.

VIP balkon korte zijde + lange zijde:
De prijs voor een VIP Balkon Categorie ticket is inclusief toegang tot de Berlin Lounge waar drankjes en hapjes worden geserveerd voor en na de wedstrijd. Let wel dat er een dresscode is voor de VIP Balkon tickets: Geen korte broek, sandalen, shirts van de tegenstander, FC Barcelona shirts en sjaals zijn toegestaan in de Berlin Lounge.

VIP Players Zone:
De prijs voor een VIP Players Zone categorie is ook toegang tot de VIP-lounge (Avantllotja d'Honor) inbegrepen. Anderhalf uur vóór de aftrap worden er hapjes en drankjes geserveerd. Houd er rekening mee dat er een kledingvoorschrift is voor VIP-balkon tickets: korte broeken, sandalen, shirts van de tegenstander, FC Barcelona shirts en sjaals zijn niet toegestaan in de lounge. 

Categorie 1 Premium:
"Tribune", 1ste, 2de, 3de en 4de ring 
"Lateral", 1ste, 2de en 3de ring

Categorie 1:
"Tribune", 1ste, 2de,3de en 4de ring aan de zijkanten
"Lateral", 1ste, 2de en 3de aan de zijkanten

Categorie 2:
"Lateral", 4de en 5de ring

Categorie 3:
Korte Kant 1ste, 2de en 3de ring

Categorie 4*:
Korte Kant, 4de ring, Onder

Categorie 5*:
Korte tijd, 5de ring, Boven

* Voor Categorie 4 en 5 kunnen sommige zitplaatsen een beperkt zicht op  het veld hebben en sommige zitplaatsen zijn vrij hoog in Camp Nou.

CATEGORIE BEZICHTIGEN Camp Nou en Museum Rondleiding: De categorie Camp Nou en Museum Rondleiding is een apart ticket voor een zeer populaire rondleiding door Camp Nou. U ontvangt Engels commentaar via aan koptelefoon, die aan u wordt verstrekt bij het begin van de rondleiding. U zult delen van het stadion zien die normaal niet op televisie getoond worden zoals de kleedkamer van de tegenstanders, persruimte en u zult zo dichtbij de banken en het veld komen dat u deze bijna aan kunt raken. Tijdens de gehele rondleiding zijn er vele mogelijkheden om foto's te nemen. De rondleiding eindigt bij het FC Barcelona Museum waar u al de cups kunt bekijken die de club door de jaren heen gewonnen heeft! Daarna gaat u meteen door naar de Officiële Megastore waar u verschillende souvenirs, sjaals en uw persoonlijke FC Barcelona shirt kunt kopen met uw eigen naam op de achterkant, of de naam van uw favoriete speler!

Het ticket is geldig voor één bezoek op een dag en tijdstip naar keuze, het ticket kan worden opgehaald bij het kantoor van uw agent samen met het wedstrijdticket. Als u uw tickets hier koopt, vermijdt u de wachtrij  bij de aanvang van de rondleiding.

LET WEL: Een wedstrijdticket is niet inbegrepen bij de rondleiding! De rondleiding is gesloten op WEDSTRIJDDAGEN!

Openingstijden voor de Rondleiding:

Maandag tot zaterdag van 10:00 tot 17:30.

Zondag en nationale feestdagen van 10:00 tot 13:30.

Gesloten op wedstrijddagen, dag voor een Champions League wedstrijd, 25/12, 1/1 en 6/1.

Bestel nu

Fantastisch: 5.0 – 1 Recensies

Direct bevestiging

Print voucher

Arena info.

Routebeschrijving

Camp Nou

Adres
Camp Nou, Avinguda Aristides Maillol, Barcelona

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!