RCD Espanyol vs Eibar

din, 12 mei 2020 – don, 14 mei 2020, Power8 Stadium.

Vanaf € 69,10
  • Info
  • Categorie
Vergeet niet:
* Bij het afhalen van de tickets moet u een geldig legitimatiebewijs met foto laten zien, en een aankoopbewijs door de creditcard te tonen die u heeft gebruikt bij het boeken van de tickets.
* De definitieve datum en tijd worden 4-10 dagen voorafgaand aan de wedstrijddatum bevestigd. Raadpleeg in geval van twijfel de website van de club.
* Voor een gelijk aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden zitplaatsen niet naast elkaar, maar zo dicht mogelijk bij elkaar toegewezen, zoals u hier kunt zien. Voor een oneven aantal tickets: in het algemeen wijst het systeem u zitplaatsen toe, zodat u allemaal bij elkaar kunt zitten, in dezelfde rij of in hetzelfde blok. Soms worden er echter stoelen toegewezen zoals u hier kunt zien, met de afwijkende stoel zo dicht mogelijk bij de andere stoel. U zit altijd tussen de thuissupporters.
* VOORDAT u naar de voetbalwedstrijd gaat, zult u eerst de tickets moeten afhalen bij het kantoor van onze agent in het centrum van Barcelona. Het adres, openingstijden en andere belangrijke informatie zijn opgenomen in de boekingsbevestiging die naar uw e-mailadres is verzonden. Het is ook te vinden op onze site bij 'contact'. Let op: er zijn verschillende openingstijden voor FC Barcelona and RCD Espanyol.
Op het naastgelegen tabblad kunt u meer lezen over de zitplaatsen en categorieën die u kunt boeken voor een voetbalwedstrijd.
CATEGORY LONGSIDE : Plaatsen op een van de 2 langzijden op het Stadion.
CATEGORY SHORTSIDE : Plaatsen op een van de 2 tribunes achter de doelen.

Restitutie tickets Restitutie tickets
stitutie mogelijk tot 48 uur vóór de datum van het bezoek. Annuleringskosten tot 20% per ticket kan van toepassing zijn.

Direct bevestiging

Print voucher

Arena info.

Routebeschrijving

Power8 Stadium

Adres
Avinguda del Baix LLobregat, 08940 Cornellà de Llobregat

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!