Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor FC Barcelona

Welkom op BarcelonaVoetbal.nl - de plaats voor U die tickets wenst voor FC Barcelona en RCD Espanyol in La Liga, de Spanish Cup voor Champions League / UEFA Cup op Camp Nou of Cornellá arena. Hier kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor FC Barcelona en RCD Espanyol vóór dat U op reis gaat!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

RCD Espanyol

RCD Espanyol wordt door vele gezien als de "kleine" club in Barcelona. En het is waar dat ze niet zo beroemd is als FC Barcelona. Maar daarmede is niet gezegd dat het geen toponderhouding is Espanyol te zien spelen indien men in Barcelolna is. De club werd gesticht in 1900 door Angel Rodriguez. De club heeft 4 titels gewonnen en is sinds 2007 2 keer in de UEFA Cup finale geweest. De club speelt op het Olympische Stadion in Barcelona. In de loop van 2009 staat het nieuwe stadion Cornellá klaar en men rekent er mee dat RCD Espanyol in de loop van 2009 zal verhuizen.

Ticmate Liefdadigheid

RCD Espanyol

Hier kunt U de westrijden van RCD Espanyol in het nieuwe stadion in dit seizoen. Wij verkopen biljetten voor alle onderstaande thuiswedstrijden in La Liga, de Spanish Cup en eventuele UEFA Cup met RCD Espanyol.

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 18 (18)