Algemene voorwaarden

Wanneer U Uw tickets heeft bevestigd en betaald kunnen ze niet worden geruild, teruggenomen of geannuleerd. Wanneer U Uw bestelling heeft uitgevoerd moet U Uw bevestiging van Uw bestelling uitschrijven. Wij zenden U ook een kopie van de bevestiging van de bestelling per E-mail.

Tickets

De tickets moet U afhalen bij onze agent in het centrale Barcelona VÓÓR U naar de wedstrijd gaat. Het adres, openingstijden, enz. staan op de bevestiging van de bestelling die wij U per E-mail hebben gestuurd, en kunnen ook gevonden worden onder onze "Contact in Barcelona" door op CONTACT te klikken. NB. Er zijn verschillende openingstijden voor de kampen met FC Barcelona en RCD Espanyol.

Wedstrijddatum

De juiste datum en het juiste tijdstip van de wedstrijd worden 4 tot 7 dagen voor de wedstrijd bevestigd. Weekendwedstrijden worden op zaterdag en zondag gespeeld en in zeldzame gevallen op maandag. Wedstrijden tijdens de week worden altijd op dinsdag, woensdag of donderdag gespeeld. De starttijd wordt ook 4 tot 7 dagen voor de wedstrijd bevestigd maar meestal bevindt deze zich tussen 15.00u en 22.00u. De bovengenoemde tijd en data moeten in acht genomen worden wanneer u uw trip naar Barcelona plant aangezien tickets voor voetbalwedstrijden in Barcelona op de bovenvermelde tijdstippen NIET worden terugbetaald of geannuleerd. De bevestigde datum en tijd worden niet aan u medegedeeld maar wij doen ons best om de bevestigde datum en tijd te publiceren zodra we deze ontvangen. Ticmate is NIET verantwoordelijk voor programmawijzigingen, uitgestelde of geannuleerde wedstrijden te wijten aan force majeure of force majeure in situaties die noch de club noch wij konden voorspellen, voorzien of voorkomen op het ogenblik dat u de tickets op de Ticmatesites boekte en betaalde! Dit omvat contractbreuk, stakingen, weersomstandigheden e.d. Ticmate is EVENMIN verantwoordelijk voor beslissingen gemaakt door de club of de instanties die leiden tot fouten, programmawijzigingen, uitgestelde of geannuleerde wedstrijden!

Placering

U wordt altijd geplaatst tussen de toeshouwers van het thuisteam of in een neutrale zone, d.w.z. dat U nooit geen truien, mutsen, halskleden of andere dingen mag dragen met het logo of kleuren vasn de tegenstanders. U mag ook niet sympathie tonen voor het team van de tegenstanders. Lees meer om placering in onze VGV(Veel gestelde vragen). Als u meer dan 3 zitplaatsen boekt kunnen we niet garanderen dat jullie allemaal naast elkaar komen te zitten. U loopt het risico dat u wordt opgedeeld in kleine groepjes van 2+2, 2+3, 3+3, 2+2+3 etc. Maar als u via ons boekt garanderen wij dat u NOOIT een geïsoleerde ENKELE ZITPLAATS krijgt. U krijgt altijd zitplaatsen naast elkaar, direct voor of achter elkaar, als u samen een reservering maakt. Lees meer over ”GEEN Enkele Zitplaats” garantie onder onze VGV(Veel gestelde vragen).

FAQ(Veel gestelde vragen)

Wij aanbevelen dat U onze VGV(Veel gestelde vragen) grondig doorleest en indien U vragen heeft of onze bestellingsregels wens door te nemen.

Prijzen en onkosten

De prijs die U betaalt hier zijn inclusief voorverkoopsafgifte aan de club en afgifte aan onze agent en ons. Lees meer om onze prijzen en onkosten in onze VGV(Veel gestelde vragen)

Wanneer U de koop uitvoert heeft U bovenstaande bestellingsvoorwaarden en regels goegekend.

Algemene voorwaarden, BarcelonaVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen